Vibrationsføder

Skab et stabilt tilførselssystem til din produktionslinje, uanset kompleksiteten

Vitek hjælper dig med at skabe et stabilt tilføder system til din produktions linje uanset hvor kompleks opgaven er.

Hvert vibrationsføder er en unika

Det er vigtigt at pointere at dette ikke er et standradprodukt, men at hvert vibrationsfod fra P.K. Jeppesen & Vitek Vibrationsteknik er unikt designet og produceret til at imødekomme dine specifikke produktionsbehov. Vi skaber skræddersyede løsninger, der sikrer maksimal effektivitet og pålidelighed, så du får en løsning, der er perfekt tilpasset dine krav. Kontakt os uforpligtende i dag.

Eksperter i vibrationsteknik

Hos P.k. Jeppesen & Vitek Vibrationsteknik er vi eksperter i at udvikle og implementere avancerede vibrationsløsninger. Vores team har omfattende erfaring og ekspertise, hvilket gør os i stand til at håndtere selv de mest komplekse tilfødningsudfordringer og optimere dine produktionsprocesser. Kontakt os gerne og få en eksperts syn på dit projekt.

Kontakt os for at høre mere om vibrationsføder

Skal vi lave vibrationsfødere for dig?

Er du interesseret i yderligere information om vores speciallavede vibrationsfødere, eller ønsker du et attraktivt tilbud på en specifik opgave? Udfyld venligst denne formular, så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer.

33+ års erfaring indenfor vibrationsfødere

Med over 30 års erfaring indenfor vibrationsfødere har vi opnået en dybdegående ekspertise, der sikrer pålidelighed og præcision i vores løsninger. Vores mangeårige erfaring gør os til en betroet partner for kunder, der søger kvalitetsløsninger til deres produktionsbehov.

Hjulpet 70+ virksomheder til succes

Vi har hjulpet mere end 70 virksomheder med at optimere deres produktionsprocesser gennem vores avancerede vibrationsfødere. Vores skræddersyede løsninger og innovative tilgang sikrer, at hver kunde opnår maksimal effektivitet og succes i deres drift.

Sammenarbejde med verdens største virksomheder

Vi har hjulpet nogle af verdens største virksomheder med deres produktionsfødere gennem vores innovative design og avancerede teknologi. Vores løsninger er skræddersyet til at opfylde de højeste standarder og sikre effektivitet og pålidelighed i produktionen

Vi har hjulpet + 0   virksomheder fra hele verden
Kontakt os uforpligtende her

Vores kunder er vores bedste visitkort

100% danske design

Vores vibrationsfødere er 100% danske design, udviklet af erfarne danske ingeniører. Vi sikrer høj kvalitet og innovative løsninger

100% tilfredshedesgaranti

Vi tilbyder 100% tilfredshedsgaranti på vores vibrationsfødere. Din tilfredshed er vores højeste prioritet, og vi arbejder målrettet på at levere løsninger, der lever op til dine forventninger og krav.

100% skræddersyet

Alle vores vibrationsfødere er 100% skræddersyet til dine specifikke behov. Vi tilpasser vores produkter for at sikre optimal ydeevne og effektivitet i din produktion, så du får den mest effektive løsning.

Team PKJ

Team P.K. Jeppesen & søn

Morten. Værkfører for PK jeppesen

Morten Schou
Værkfører
✉️ ms@pkj.dk
📞 +45 55 75 02 84

Micheal. Værkfører for PK jeppesen

Michael Abildgaard
Værkfører
✉️ ma@pkj.dk
📞 +45 61 55 27 19

May-britt - administration hos pk jeppsen

May-britt Dalgaard
Administration
✉️ md@pkj.dk
📞 +45 55 75 02 83

Anders - ejer af PK jeppesen

Anders Rasmussen
Ejer af PKJ
✉️ amr@pkj.dk
📞 +45 55 75 02 82

Benny - Værkfører for PK jeppesen

Benny Jensen
Værkfører
✉️ bj@pkj.dk
📞 +45 55 75 02 87

Allan - teknik for PK jeppesen

Allan Petersen
Teknisk arbejde
✉️ ap@pkj.dk
📞 +45 61 55 27 20

Johnn - logistik for PK jeppesen

Johnny Nalepa
Logistik
✉️ jn@pkj.dk
📞 +45 55 75 02 86

Torben - robotics hos pk jeppesen

Torben Hansen
Robotics
✉️ th@pkj.dk
📞 +45 61 55 27 18

Jesper - pk jeppsen

Jesper Pedersen
Adminstration
✉️ jip@pkj.dk
📞 +45 55 75 02 80

Arne smed for PK jeppesen

Arne Jæger
Kontrol
✉️ aj@pkj.dk
📞 +45 22 11 02 50

Se vores smedes certifikater

Bliv ringet op af en værkfører

Vores værkfører vil guide dig til en potentielt løsning for dine projekts problemer. 

Cirkulærfødere

Cirkulærfødere fra PKJ er designet til at håndtere og sortere små komponenter effektivt og præcist i automatiserede montageprocesser. Ved hjælp af vibrationer bevæger delene sig langs en cirkulær bane, hvor de orienteres korrekt, før de føres videre til næste trin i produktionen. Denne metode sikrer en kontinuerlig og pålidelig fødning, der reducerer behovet for manuel indgriben og øger produktionshastigheden

Lineærfødere

Vores lineærfødere er perfekte til præcis transport og dosering af komponenter i en lige linje. Disse fødere bruger vibrationer til at flytte materialerne jævnt og kontrolleret, hvilket sikrer en præcis og ensartet tilførsel til produktionsprocessen. Lineærfødere fra PKJ er robuste og nemme at integrere i eksisterende produktionslinjer, hvilket gør dem til en essentiel del af enhver effektiv og moderne produktion.

Silofødere

PKJ’s silofødere er ideelle til opbevaring og kontinuerlig fødning af materialer i produktionslinjen. Siloføderne sikrer en konstant tilførsel af komponenter og forhindrer produktionsstop, hvilket optimerer effektiviteten. De er designet til at håndtere forskellige materialetyper og størrelser, hvilket gør dem alsidige og pålidelige i en række industrielle anvendelser.

Vores smedes specialeområder

Udfyld formularen her