vi går efter det bedste resultat

Velkommen til en stabil og leveringsdygtig virksomhed, som løser din opgave til perfektion. Vi er kendte for vores kreative løsninger, høje kvalitet, konkurrencedygtige priser og præcision i forhold til tidsplaner og aftaler.

Maskinfabrik pk jeppesen

Når vi fremstiller produkter og løser opgaver sammen med kunder, giver vi jer personlig, imødekommende og ordentlig service. P. K. Jeppesen og Søn kan give dig en komplet løsning

Vores medarbejdere leverer altid kvalitetsarbejde på baggrund af vores mange års erfaring. Vi vil som virksomhed altid overveje, om vi har fundet den helt optimale løsning på dit behov. 

p.k.jeppesen og søns værdier

I tæt samarbejde med kunden gennemfører vi projektet, fra den første idé, til det færdige produkt er implementeret og godkendt.

Ærlighed

Ærlighed og respekt i samarbejdet

Kreativitet

Kreativitet i udviklingen

Omhyggelighed

Omhyggelighed i udførelsen

Overskud

Overskud til smil og imødekommenhed

ærlighed hos maskinfabrik pk jeppesen
kreativitet hos maskinfabrik pk jeppesen
omhyggelighed hos maskinfabrik pk jeppesen
overskud hos maskinfabrik pk jeppesen

Vores grønne vinkel

Som virksomhed har vi et ansvar for at være så grønne som muligt. Dette er en af vores højeste prioriteringer, derfor har vi kun grøn energi i huset, og vi handler så vidt muligt kun med virksomheder, som har fokus på den grønne omstilling. 

"

Rengøring - flexjob

Hanne STENGER

Vi er en virksomhed, der arbejder mod at blive en moderne maskinfabrik. PKJ leverer høj. kvalitet, og vores medarbejdere er nøglen til en succesfuld fremtid. Vi investerer i vores medarbejdere og vores trivsel.

Det er fremtiden.

Maskinfabrik pk jeppesen
Se vores certifikater

Sammen er vi PKJ

Personalet er det vigtigste aktiv hos P.K. Jeppesen. Alle værdsættes og yder deres del, uanset om der er tale om medarbejdere med 35 års anciennitet eller lærlinge i første læreår. Vi arbejder konstant på at blive bedre. 

Medarbejdere
0

Vi er stolte af vores historie, og den er et vigtigt fundament for den udvikling, virksomheden har gennemgået. At P.K. Jeppesen & Søn A/S efter 133 år fortsat er en moderne og innovativ virksomhed, skyldes i høj grad vores evne til at være på forkant med udviklingen og forstå løbende at tilpasse os markedet.

I dag beskæftiger vi os med totalløsninger og specialopgaver inden for smedefaget. Vi tager fagligt hånd om din opgave, fra de indledende tanker og tegninger, til du står med et tilfredsstillende produkt. Vores fagområde er stadigvæk fremstilling og reparation af maskindele, og vi er opdaterede til primært at have CNC-styrede maskiner og øvrigt udstyr, som er up to date. Vores kreativitet og høje kvalitet lever i bedste velgående, og vi leverer stadig til tiden – til konkurrencedygtige priser.

Rasmus hos Maskinfabrik pk jeppesen

"

lærling

Victor Fausø Lambrecht

Vi er en virksomhed, der arbejder mod, at blive en moderne maskinfabrik. PKJ leverer højt kvalitet, og vores medarbejdere er nøglen til en succesfuld fremtid. Vi investerer i vores medarbejdere og vores trivsel.

Det er fremtiden.