Ærlighed og respekt i samarbejdet

Maskinfabrik pk jeppesen
Nutid og fremtid

Det kan vi hjælpe dig med

PKJ Robotics blev etableret i 2020, som en underafdeling til P.K. Jeppesen & Søn A/S Maskinfabrik for at sætte fokus på robotimplementering i vores automationsløsninger.

Siden 1888 har PKJ Maskinfabrik med et smil leveret kompetente og pålidelige løsninger til kunder og samarbejdspartnere. Vi tror på, at vores åbne, tætte og ærlige tilgang til samarbejde skaber tilfredse kunder.

 

Franka Emika cobot

Vi som automationspartner fremtidssikrer og effektiviserer produktion samt manuelle operationer med innovative robotløsninger af bl.a. typen kollaborative robotter, også kaldet cobots, der kan interagere sikkert side om side med mennesker

Flextrack tensioner

Modulopbygget træksystem med stor fleksibilitet og trækkraft. Det er essensen af FlexTrack, som vi har udviklet til at tage det tunge træk for dig.

flextrack hos Maskinfabrik pk jeppesen
robotics hos maskinfabrik pk jeppesen

Som specialister i automatisering af produktioner kan vi finde en løsning, som passer til netop dit behov. Med vores kompetence i ryggen er der meget få begrænsninger og rigtig mange muligheder for automatisering i din produktion.

cnc-fræsning

Med et bredt udbud af maskiner til CNC-drejning og CNC-fræsning tilbyder vi et utal af unikke muligheder for at skabe den løsning, som du har behov for.

CNC fræsning hos pk jeppesen
om os I Maskinfabrik pk jeppesen

Med et bredt udbud af maskiner til CNC-drejning og CNC-fræsning tilbyder vi et utal af unikke muligheder for at skabe den løsning, som du har behov for.

Når du skal flytte din fabrik til nabokommunen eller ud af landet, er der rigtig mange forhold, som du skal være opmærksom på. I P. K. Jeppesen & Søn A/S har vi stor erfaring med både den tekniske og administrative del af en produktionsflytning.

Maskinfabrik pk jeppesen

Godt håndværk kan ses. Hvert eneste klip og hvert eneste buk er afgørende for, om du får et produkt, som du kan bruge. Når du lader os løse din opgave, kan du være sikker på, at vores ekspertise sikrer dig lige netop den løsning, du har brug for.

Maskiner og produktionsanlæg kan holde i rigtig mange år, hvis de får den fornødne vedligeholdelse. Det betaler sig, og det har vi rigtig god erfaring med gennem vores mangeårige arbejde med at producere, opsætte og vedligeholde maskiner af enhver slags.

Maskinfabrik pk jeppesen
Maskinfabrik pk jeppesen

Fleksibilitet og udvikling er nøgleord, når vi konstruerer og designer maskiner og anlæg for dig. Vores kunder er meget forskellige, og vi løser derfor også meget forskellige opgaver.

Vi har en stolt tradition for smedearbejde i høj kvalitet. Vores medarbejdere er veluddannede og har mange års erfaring med alle typer af smedeopgaver.

Maskinfabrik pk jeppesen
Maskinfabrik pk jeppesen

Vi kan levere de maskintegninger, du har brug for. Vi tegner altid i Autodesk Inventors nyeste version, og vores medarbejdere kommer løbende på kursus i programmets nyeste funktioner. 

Vi har en stolt tradition for slibearbejde i ekstrem høj kvalitet. Vores medarbejdere er veluddannede og har mange års erfaring med alle typer af slibeopgaver.

Maskinfabrik pk jeppesen

Hos P. K. Jeppesen & Søn A/S er vi begejstrede for præcision og godt håndværk. Derfor råder vi over to typer af CNC-maskiner til gnistbearbejdning. 

Vitek vibrationsteknik har mange års erfaring med tilfødeudstyr til automatiske arbejdsprocesser. Vi er specialister i opbygning af tilfødere for håndtering af massedele, og vores know-how står til din disposition.

Maskinfabrik pk jeppesen

Vil du 
ringes op?

p.k jeppesen og søn