Vores dygtige medarbejdere

I vores virksomhed har vi mange forskellige kollegaer. Alt fra smede, industriteknikere, lærlinge, kontormedarbejdere og  og flexjobbere. Vi værdsætter alle medarbejdere og funktioner.

medarbejdere hos maskinfabrik pk jeppesen

"

først Voksenlærling - nu fuldtid

Jesper Bolo Petersen

Jesper blev i sin tid udlært som serigrafisk trykker, men kort tid efter begyndte den serigrafiske industri at blive presset. Det endte med, at størstedelen af de serigrafiske virksomheder i Danmark lukkede, og i sidste ende ophørte uddannelsen på de tekniske skoler. Siden prøvede Jesper kræfter med forskellige jobs, der havde en eller anden relation til den grafiske branche, men han gik altid med et ønske om at få et svendebrev, som gav ham bedre muligheder på arbejdsmarkedet. Da han nærmede sig de 40 år, besluttede han sig for, at skulle det være, så skulle det være nu. Så han startede som voksenlærling hos PK Jeppesen, og efter endt svendeprøve blev han tilbudt en fast stilling. Jesper arbejder primært med en af virksomhedens japanske CNC-fræsere, men kan også findes i slibeafdelingen, hvor han er ved at blive lært op.

Adminstration
Værkførere
Teknisk hjælp
øvrige
Maskinfabrik pk jeppesen

Vi har dygtige medarbejdere i vores firma. Vores medarbejderstab dækker mange fagområder.  

Vi har blandt andet smede og maskinteknikere samt administrative medarbejdere.  Fælles for alle vores medarbejdere er, at vi står til rådighed for dig og løser de opgaver, som du stiller os – til tiden og til en konkurrencedygtig pris.

Vores lærlinge og industriteknikere

Vi har i alt 8 lærlinge i forskellige aldre.