p.k.jeppesen og søns rejse

Præcision og kunnen siden 1888. Vi startede i Thy med vindmøller til dræning af enge, og i dag har vi produceret maskiner til hele verden. 

historien hos maskinfabrik pk jeppesen
1888

PKJ etableres

Alt startede i Hurup Thy, hvor virksomheden blev grundlagt til at fremstille vindmøller til landbruget. PKJ startede under beskedne kår, men med entreprenørånden voksede vi.  

1985

PKJ til Kornbuen

P. K. Jeppesen udvider virksomheden og flytter til Næstved erhvervsområde, hvor vi er den dag i dag. 

2007

4 aksede cnc-maskiner

PKJ købte en Mazak Nexus 350 – LL MY og Mazak Nexus 350-LL-M

2015

Flextrack

Drømmen om at fremstille maskiner til kabelindustrien blev til virkelighed, og Flextrack blev skabt. Maskinen kan trække 2 tons pr. enhed og kan kobles sammen, så man kan få lige den trækkraft, som man har brug for. 

2018

ISO-certifikat

Kvalitetsstyringssystem ISO 9000 og ISO 3834

2020

Mere plads

P. K. Jeppesen udvider sit produktionsareal til 7600 kvadratmeter ekstra. 

2021

Vitek

Endnu et forretningsområde,  der stammer fra Amager. PKJ begyndte med at sende mænd ind til virksomheden for at lære,  hvordan deres vibrationsmaskiner virker. Et spændende område, som kan sammenkobles med mange af vores nuværende maskiner. 

2023

grøn strøm

384 moduler blev monteret på vores produktionsbygninger. Vores solcelle anlæg giver grøn strøm til vores maskine afdeling.

1907

PKJ rykkes til Næstved

Virksomheden flyttede til Næstved og begyndte at udvide.

1994

Første CNC-maskine

Virksomhedens første CNC-drejebænk, en Mazak SQT 15 med roterende værktøjer.

2014

Ny ejer

1. Juli 2014 blev PKJ solgt. Anders Moestrup Rasmussen overtog virksomheden med ham ved roret fremadrettet. 

2017

Arne - IWS (international welding specialist)

Arne blev uddannet svejsekoordinator for P.K.Jeppesen og Søn A/S med certifikat DS 1090 & ISO 3834. Hans certificering gør, at han kan godkende svejsninger samt beregninger, så alt er af højeste kvalitet. Arne er derfor også vores kvalitetskontrol. 

2019

PKJ Robotics

Franka Emika Cobot blev en del af PKJ. Robotten er et af verdens mest avancerede robotsystemer. Det er en tyskproduceret kollaborativ robot af højeste kvalitet.

Den smarte, samarbejdende robot gør robotteknologi intuitiv og skalerbar til alle produktionsområder

2021

For at henvende os både til privatkunder og erhvervskunder  har vi udvidet vores forretningsområder med blandt andet hjemmesiden stålet.dk, som er en hjemmeside, hvor man kan købe stål i de mål, man ønsker. Det er så at sige stål på mål.

2022

jq steel

JQ bliver et søsterselskab til PKJ.

ÅRS ERFARING
0

Vi er stolte af vores historie, og den er et vigtigt fundament for den udvikling, som virksomheden har gennemgået. At P.K. Jeppesen & Søn A/S efter 135 år fortsat er en moderne og innovativ virksomhed, skyldes i høj grad vores evne til at være på forkant med udviklingen og forstå løbende at tilpasse os markedet.

I dag beskæftiger vi os med totalløsninger og specialopgaver inden for smedefaget. Vi tager fagligt hånd om din opgave, fra de indledende tanker og tegninger, til du står med et tilfredsstillende produkt. Vores fagområde er stadigvæk fremstilling og reparation af maskindele, og vi er opdaterede til primært at have CNC-styrede maskiner og udstyr, som er helt up to date. Vores kreativitet og høje kvalitet lever i bedste velgående, og vi leverer stadig til tiden – til konkurrencedygtige priser.

Maskinfabrik pk jeppesen
VORES MEDARBEJDERE

Vores medarbejdere er dine samarbejdspartnere. Derfor lægger vi mange kræfter i at finde de bedste fagfolk til P. K. Jeppesen & Søn A/S.
Det betaler sig at være kræsen og grundig i udvælgelsen. Så hos os møder du et stærkt team af dygtige, engagerede og højt skattede medarbejdere.