flytning af produktion

Flytning af maskiner og hele produktionsanlæg, har altid været en del af P.K. Jeppesens kompetencer gennem mere end 133 år. 

pk jeppesen & søn maskinfabrik

Bliv kontaktet omkring

Flytning af produktion

Vil du høre mere om hvordan vi håndterer flytninger af hele produktioner, eller bare have et konkret og godt tilbud? Så udfyld formularen her, og vi kontakter dig snarest muligt.

nedtagning, flytning, renovering, opsætning og
indkøring af maskinanlæg

Flytning – en kompleks opgave udført med stort overblik

Når du skal flytte din fabrik til nabokommunen eller ud af landet, er der rigtig mange forhold, som du skal være opmærksom på. I P. K. Jeppesen & Søn A/S har vi stor erfaring med både den tekniske og administrative del af en produktionsflytning, og vi kan derfor blandt andet hjælpe dig med:

1. Vi flytter hele fabrikken

Skal du have flyttet dit produktionsanlæg, kan du trygt overlade hele opgaven til os. Vi nedtager, flytter, renoverer, opsætter og indkører dit maskinanlæg, så du hurtigt får glæde af dit produktionsanlæg det nye sted og på den måde kan fortsætte din virksomhed så hurtigt som muligt.

2. Skal du bygge produktionsanlæg i Danmark?

Vi hjælper firmaer med at bygge udenlandske produktionsanlæg i Danmark. Den udenlandske virksomhed har ekspertisen, og vi tilbyder ekstern hjælp og samarbejder med dem, så du som dansk virksomhed er garanteret et godt og sikkert forløb med et optimalt resultat, som du bliver tilfreds med.

3. Skal du bygge produktionsanlæg i udlandet?

Skal du som dansk virksomhed bygge produktionsanlæg i udlandet, kan vi være din nære rådgiver og samarbejdspartner. Vi har ekspertisen og mandskabet til at opbygge gode produktionsfaciliteter i udlandet.