Konstruktion af maskiner

Vi kan levere, designe og konstruere en eller flere maskiner til dig.

Bliv kontaktet omkring

konstruktion af maskiner

Vil du høre mere om vores hvordan vi konstruerer maskiner hos PKJ, eller har du en bestemt maskine du skal have udformet, og vil derfor gerne have et godt tilbud? Så udfyld formularen her, og vi kontakter dig snarest muligt.

Mere end konstruktion og design

Fleksibilitet og udvikling er nøgleord, når vi konstruerer og designer maskiner og anlæg for dig. Vores kunder er meget forskellige, og vi løser derfor også meget forskellige opgaver.

1. Service på specialmaskiner

Vi servicerer specialmaskiner på eksisterende maskinanlæg. Vores egne maskiner, som vi selv har designet, giver os stor ekspertise inden for mange forskellige systemer, og vi kan derfor servicere et bredt spektrum af maskiner.

2. Færdigtegnede specialmaskiner

Har du en færdigtegnet specialmaskine, du gerne vil have bygget, kan vi klare det. På vores eget værksted kan vi konstruere og indkøre en maskine fra andre firmaer, så den er fuldt funktionsdygtig, når du modtager den.

3. Egne specialmaskiner

Den maskine, du har brug for, kan vi skabe. Vi tegner, opbygger, indkører og afslutter med en komplet dokumentation og CE-overensstemmelseserklæring, når vi afleverer maskinen til dig.