Industri- robotter

Vi som automationspartner fremtidssikrer og effektiviserer produktion samt manuelle operationer med innovative robotløsninger af blandt andet typen kollaborative robotter, også kaldet cobots, der kan interagere sikkert side om side med mennesker. Den tysk-designede og -producerede Franka Emika Cobot er en nyskabelse inden for denne robottype med sin højsensitive funktion og intuitive programmering.

robotics hos maskinfabrik pk jeppesen

Bliv kontaktet omkring vores

industrirobotter

Vil du høre mere om vores  industrirobotter, eller have et godt tilbud? Så udfyld formularen her, og vi kontakter dig snarest muligt.

Partner med fanuc

Franka Emika Cobot er fremtidens robot med et design og en funktionalitet, der gør den let at integrere i produktionen. Det er en universel, 3-kilos håndteringsrobot, der udmærker sig med sine syv akser og tryksensorer i alle led, hvilket gør den utrolig følsom, når den møder modstand.

Softwaren er baseret på apps, som udvikles og udbygges løbende. De nyeste apps og opdateringer placeres i Franka World, en skybaseret markedsplads, hvor de er let tilgængelige for brugerne. Det betyder, at cobotten hurtigt kan omstilles til nye funktioner, fx at gribe, suge, lime, lodde og skrue. Der kan udarbejdes individuelle apps til den enkelte produktionsproces, eller de eksisterende apps kan tilpasses til at tage højde for særlige parametre i processen.

Franka Emika Cobot er en fleksibel og brugeroptimeret automationsløsning, der imødekommer nutidens og fremtidens krav om kvalitet, præcision, effektivitet og hurtig omstilling.

Maskinfabrik pk jeppesen

"

Maskiningeniør

Morten Pedersen

Vi er en virksomhed der arbejder mod at blive en moderne maskinfabrik. PKJ leverer høj kvalitet,  og derfor er vores medarbejdere nøglen til fremtiden. Vi investerer i vores medarbejdere og vores trivsel.

Det er fremtiden.